Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 9 aprilie 2013

Democratia ( sociologica) cu securisti si pentru securisti

Foto : Nasul TV 
" Să nu-l mai critice pe Voiculescu, nu aici este soluţia. Dan Voiculescu are libertate absolută să facă ce vrea pe scena politică de la noi. Îşi permite să fie soluţie imorală de câte ori vrea şi eu sunt împotriva celor care se tot plâng de el, mai ales pe la colţuri sau cu jumătate de gură. În condiţiile în care politicienii români nu ştiu să facă decât politică de televizor, Dan Voiculescu are cel mai important capital. Bravo lui, nu-l mai stresaţi cu tot felul de nimicuri! Chiar îmi place de Dan Voiculescu, îl putem admira pentru ceva: este singurul politician care poate exercita o putere reală asupra politicienilor, care le taxează ipocrizia şi oportunismul. Mă uit cu o încântare grozavă ore întregi la politicieni care explică de ce se aliază cu el: compatibilităţi ideologice, similarităţi de program, cristalizarea stângii sau a dreptei, interes naţional. Până la urmă, tuturor le este frică de el şi el procedează ca un haiduc: primeşte 1% la alegeri, dar îi taxează pe ceilalţi pentru că, are dreptate, nici ei nu sunt mai cu moţ. Îmi place tenacitatea lui şi mai ales faptul că exercită un act de putere pe scena politică."

Vasile Dancu 
sociolog PSD


Sursa :  http://www.revista22.ro/mi-place-dan-voiculescu-taxeaza-ipocrizia-si-oportunismul-9709.html

Niciun comentariu: