Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 25 aprilie 2016

Genocidul cultural hic et nunc

Nebunia din sfera politicii s-a extins si in spatiul culturii unde s-au extins scandalurile iar rezultatul confirma degradarea generala a societatii romanesti : 



"Am fi putut împreună reface Opera, cum am refacut cu succes Teatrul Naţional după Revoluţie.
Refuzul e al lor, nu al meu şi e tragic!" 
"Am cerut condiţii radicale, juste, care s-ar putea obţine, desigur, în mod excepţional printr-o derogare de guvern. Dacă politicienii ar fi interesaţi de o viziune nouă, totul ar fi posibil" 
"Dar cei care pierd nu suntem noi, ci Arta cu A mare, calitatea e cea care pierde. E crimă ce se comite în cultura autohtona azi! Un genocid cultural" 
Andrei Serban
Sursa : adev.ro/o66kz8



"România, accepţi asta? Europa, accepţi asta? Lume?" 
Johan Kobborg
Sursa : adev.ro/o63qwk



Alina Cojocaru şi Johan Kobborg nu mai au voie să intre în Opera Naţională Bucureşti

Balerina Alina Cojocaru şi Johan Kobborg, director artistic al trupei de balet de la Opera Naţională Bucureşti, se regăsesc pe o listă a persoanelor non grata în instituţie. Astfel, potrivit documentului semnat de directorul de Resurse Umane al ONB şi trimis către biroul de pază al instituţiei, cei doi artişti nu mai au voie să intre în clădire începând din 25 aprilie.
Sursa : adev.ro/o67cqo


Sursa : adev.ro/o67cqo

Niciun comentariu: