Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 26 februarie 2013

Cutia cu maimute sau corabia nebunilor


Romania a intrat in N.A.T.O si in Uniunea Europeana dar, bineinteles, doreste sa fie tratata de la egal la egal cu partenerii europeni . In acelasi timp , premierul Victor Ponta spune despre europarlamentara Monica Macovei că în ultimii 20 de ani "a reprezentat interesele stăine îndreptate împotriva României" si întărește ideea numindu-le repetat ”interese antiromanești” acuzand-o ca a primit finantari de la straini *). Asta se intampla in timp ce scandalul de la noi privind deturnarea fondurilor europene cu complicitatea tacita sau nu a onor functionarilor romani, continua cu aceeasi veselie si cu aceeasi intensitate cam de tot atatia ani.
Dar ceea ce Europa probabil nu banuieste inca , romanii stiu sigur. Dupa cum se poate citi negru pe alb ceva mai jos, tarisoara noastra impotriva careia sunt indreptate "interesele straine si antiromanesti " din exterior, este condusa patriotic din interior si acum dupa modelul proletcultist care porneste de la ura fata de intelectuali si a carui baza oculta, se stie , era constituita din celebrele Directive NKVD**) , deci mai e mult pana departe .....


Mihai Nicodim Gallery
Tablou de Mihai Nicodim

Salariile bugetarilor din România au fost întotdeauna o enigmă. 
Nimeni nu a putut vreodată să explice de ce un secretar general de la Ministerul de Interne ia lunar peste 10.000 de lei, mai mult decât un secretar de stat sau chiar dublu decât un ministru.(s.n.)

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/salariu-de-sofer-la-ministerul-sanatatii-mai-mare-decat-al-unui-director-178727.html


Un șofer de la ministerul Sănătății a încasat în luna ianuarie a acestui an nu mai puțin de 3.266 de lei, aproximativ cât salariul unui șef serviciu. Conform tabelului cu veniturile nete salariale din luna ianuarie 2013, postat pe site-ul ministerului Sănătății, există chiar directori care au luat mai puțin decât acest șofer. (s.n.)
De asemenea, o serie întreagă de consilieri pe afaceri europene, cu diferite gradații, au primit, de asemenea, mai puțin decât șoferul în cauză. Mulți dintre ei sub 3.000 de lei net.  
Ca să facem o comparație, ne-am uitat pe veniturile încasate în luna decembrie de către medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Un Medic primar, profesor UMF, a luat în decembrie 2885 de lei(s.n.).Și nu e singurul medic care a plecat la finalul lunii cu mai puțini bani la salariu decât șoferul de la Ministerul Sănătății.  
În 2011, Ministerul Sănătății se afla în centrul unui scandal mediatic, când, tot pe baza situației veniturilor, Un şofer care lucra în cadrul instituției, a câştigat în luna noiembrie 2.198 de lei, aproape de două ori mai mult decât în luna iunie, înainte de tăierea oficială de 25%.
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/salariu-de-sofer-la-ministerul-sanatatii-mai-mare-decat-al-unui-director-178727.html
Ehe Ehe la 26 februarie, 05:10 a spus: SUNT INSTITUTII UNDE SALARIUL UNUI MECANIC DEPASESTE DE CITEVA ORI SALARIUL UNUIA CU STUDII SUPERIOARE(s.n.) : 
EX:
SALARIU INGINER:1500 RON
SALARIU MECANIC: 5000 RON
CE SA MAI VORBIM CA FALIMENTUL BATE LA USILE ROMANIEI. CU ASA MANAGEMENT SPER SA SE DESFIINTEZE TOT.
Jan la 26 februarie, 05:31 a spus:
bey nene, mecanicul are tot dreptul sa ia 5000 ron ca el MUNCESTE (s.n.), nenea enjenerul roman e paralel cu practica si cu teoria dar se bate pe burta cu o hirtie. un enjener roman isi inchipuie ca analfabetismul cu care a terminat facultatea trebuie ascuns in spatele unor pozitii de ''sef'' de unde sa isi dovedeasca calitatile de sforar, imbirligator, spagar si mincinos. nenea enjenerii romani termina facultatea cu 5 pe linie (nici nota asta nu o meritau dar nu dorea profesorii sa li se desfinteze facultatea) au probleme cu cititul in schimb se cred ''managerii'' managerilor, se cred cei mai in masura sa ia ''decizii''. Numai imagineaza-ti un prost, si fudul si sef ... !!!
Nae la 26 februarie, 01:02 a spus:
vorba unui expert Hr bine cunoscut (oare cine o fi "expertul" binecunoscut ?! -n.n.) . Acel sofer poate ca o duce pe amanta directorului la apartamentul de nebunii (...), poate ca il duce pe domn director la vreo intalnire cu maharii unei companii de import medicamente si nu trebuie sa afle nimeni... Increderea costa in ziua de azi iar 3000 si ceva este chiar putin..(s.n.)
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/salariu-de-sofer-la-ministerul-sanatatii-mai-mare-decat-al-unui-director-178727.html


*) Ciprian Ciucu - Noi trădătorii, ei românii. Despre Monica Mocovei, oengişti, reformişti… Și un mesaj pentru Traian Băsescu şi pedelişti

**)Cristopher Andrew & Oleg Gordievski - KGB. Istoria secreta a operatiunilor sale externe de la Lenin la Gorbaciov , Editura ALL, Bucuresti, 1994, p.487-492 Niciun comentariu: