Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 29 iunie 2016

Bizantinismul de tip mafiot

Primitivismul social de la noi , in contrast cu tendintele puternice ale schimbarii sociale ,  are forme dintre cele mai bizare incepand cu agresivitatea de tip bolsevic in care fosti inalti functionari dau tonul la insulta si linsaj mediatic (http://adevarul.ro/news/politica/ponta-ministrul-ghinea-idioto-1_577151145ab6550cb8567e5f/ )  si terminand cu ritualuri bizantine si/sau siciliene uluitoare care sfideaza pur si simplu prezentul istoric . 
Un asemenea moment emblematic pentru profilul moral si penal al unei clase politice corupte este surprins in secventele antologice de mai jos . 
The Godfather ?!
Foto : EVZNiciun comentariu: