Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 8 decembrie 2016

Cum ne vad ceilalti dupa 7 ani petrecuti aici . Peter Hurley


In aceste vremuri atat de tulburi in care  nu mai vedem bine nici prezentul , nici viitorul, altii inca ne vad foarte bine radacinile. 
Nu indraznesc sa-mi imaginez de ce reactii ar fi avut parte un roman care ar fi indraznit sa scrie randurile de mai jos , dar am tot respectul pentru cel care a facut-o si tot dispretul pentru cei care insulta orice sentiment al normalitatii sociale si traditionale   : 
”Văd România o țară foarte valoroasă, care a păstrat miraculos poziția ei, felul, limba, portul, autenticitatea. Toate etniile și popoarele care locuiesc aici, care fac împreună un exemplu, un model pentru noi toți, un concept viu.
Sunteti păstori ai unui foc viu străvechi, ultimul din Europa. Bucurați-vă de căldura lui! ”
 
Peter Hurley https://www.facebook.com/events/176078869526082/)
© foto: Călător prin Maramureș

Niciun comentariu: