Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 21 decembrie 2016

Politicienii romani intre lege si faradelege


Incepand cu politicieni celebri ca Adrian Nastase , Adrian Severin , Elena Udrea , etc. si  terminand cu Liviu Dragnea ,toti cei care ce au trecut deja pragul Styx-ului de la  D.N.A. invoca la unison si in mod constant "procesele politice" si "condamnarile nedrepte" solicitand cu tarie " respectarea drepturilor democratice" , in special dreptul de "a fi ales" ( sic!).
Dupa opinia lor , morala romaneasca traditionala de tip crestin care in acest acest caz inseamna "sa nu minti , sa nu furi,etc":  , este depasita ,  si este "profund neconstitutional" , "nedrept" si "nedemocratic" ca o persoana care a fost prinsa de lege "cu raţa-n gura gura" , sa mai fie si condamnata iar pe deasupra nici sa nu mai poata candida la cele mai inalte functii din stat, si spun asta exact dupa ce seful statului le-a amintit in mod sec faptul ca pana si unui portar care se angajeaza undeva sa pazeasca ceva i se cere un cazier penal curat !
Exponentul cel mai recent al acestui puternic curent de opinie este Liviu Dragnea :

"Nu vreau ca vreun mandat pe care l-as fi putut incepe eu sa fie prin fortarea unei condamnari nedrepte (s.n.) si a unei legi profund neconstitutionale (s.n.), care nu mi-au dat posibilitatea sa cer aceasta functie pentru mine deocamdata" 
Liviu Dragnea
Sursa http://www.wall-street.ro/articol/Politic/205864/dragnea-o-condamnare-nedreapta-si-o-lege-neconstitutionala-nu-mi-au-permis-sa-cer-functia-de-premier-deocamdata.html

"O condamnare nedreaptă (s.n.) şi o lege profund neconstituţională (s.n.) nu mi-au dat posibilitatea să cer funcţia de premier pentru mine. Deocamdată" 
Liviu Dragnea
Sursa : http://adevarul.ro/news/politica/liviu-dragnea-condamnare-nedreapta-lege-profund-neconstitutionala-nu-mi-au-dat-posibilitatea-cer-functia-premier-mine-deocamdata-1_585a553f5ab6550cb8a0d29b/index.html

Daca asemenea tentative de acordare unor drepturi de decizie si reprezentare unor persoane cu persoane cu dosare penale vor continua sine die , atunci la caruţa statului vor trage "hais" cu tot dinadinsul infractorii care pledeaza pentru un stat penal ( hazul este ca avem decorati prezidentiali si cu dosar penal , marele Caragiale a ratat exact esentialul ... ) si "cea" oamenii onesti care pledeaza pentru un stat de drept , democratic si european .
Intru-un final , si daca tin cu tot dinadinsul pana la urma o vor rasturna , nici nu mai conteaza cine, pentru ca si ceilalti au problemele lor si nu mai au nici timp si nici chef  sa se ocupe si de ceea ce se intampla in ograda noastra.

Niciun comentariu: