Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 21 decembrie 2016

Adevaratii lideri ai societatii civile din Romania recunoscuti in Occident








Discurs la Congresul Partidului Conservator britanic


”Partidul Naţional Creştin Democrat din România, cu vechime de 142 de ani, a luptat în toată istoria lui împotriva comunismului. Acum luptăm din opoziţie, împotriva neocomunismului şi a socialismului. Vrem să integrăm biata noastră ţară în Europa. Mulţumesc organizatorilor acestui Congres că ne-au dat ocazia să respirăm aerul liber al democraţiei şi libertăţii. Am fost desfiinţaţi de armata de ocupaţie sovietică şi ne-am renăscut în decembrie 1989 prin sacrificiile a mii de tineri. Revoluţia noastră anti-comunistă a fost câştigată de generaţia tânără care este din nou persecutată. Aduc urările noastre de bine şi a întregului nostru popor român, care este împotriva comunismului, dar care nu se poate pronunţa, salutul călduros pentru Partidul Conservator şi îi urăm prosperitate pentru binele Angliei şi al Europei. Omagiile mele şi ale României doamnei Margaret Thatcher, prima personalitate politică a continentului de la care România şi ţările din Est aşteaptă salvarea spre o nouă democraţie”.

Corneliu Coposu 
1990

Niciun comentariu: